Alambre con Piña (Los Menehune)

Alambre con Piña (Los Menehune)

Hello everybody, hope you're having an amazing day today. Today, we're going to prepare a special dish, Alambre con Piña (Los Menehune). It is one of my favorites. This time, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Alambre con Piña (Los Menehune) is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's easy, it is quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. Alambre con Piña (Los Menehune) is something which I have loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Alambre con Piña (Los Menehune), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Alambre con Piña (Los Menehune) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Alambre con Piña (Los Menehune) is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Alambre con Piña (Los Menehune) estimated approx 35 minutos.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Alambre con Piña (Los Menehune) using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.

La historia de esta receta es muy sencilla: la preparé por discrepancia entre mis parientes debido a la preferencia o rechazo hacia el pimiento morrón. En la lista de mis recetas encontrarán mi "Alambre de Res 5 Estrellas" que fue mi idea original.

Los polinesios sortearon las terribles olas del Océano Pacífico hasta alcanzar el archipiélago de Hawái. Vaya sorpresa que se llevaron al descubrir en estas nuevas tierras que ahí había ya observatorios astronómicos, canales para el agua e incluso separadores en los lagos para criar peces ¿Quiénes habían hecho tales maravillas? ¿Gigantes o dioses? Los chamanes llegaron a la conclusión de que se trataba de los Menehune, un pueblo oculto entre la selva integrado por seres parecidos a los humanos, pero más pequeños en tamaño; inteligentes y espiritualmente avanzados como para dominar las ciencias naturales y ocultas ;) Les dejo un maravilloso video de danzas del Pacífico. https://www.youtube.com/watch?v=IQin3x3XHJI

Ingredients and spices that need to be Take to make Alambre con Piña (Los Menehune):

  1. 3/4 kg bistec de res "picado para taco"
  2. 1 taza piña fresca picada en cubos pequeñitos
  3. 300 g queso manchego picado
  4. 300 g tocino ahumado
  5. Al gusto sal
  6. Al gusto pimienta negra molida
  7. 1 pizca mejorana seca
  8. 1 pizca tomillo seco
  9. 1 cebolla blanca pequeña
  10. 4 cucharadas salsa inglesa

Steps to make to make Alambre con Piña (Los Menehune)

  1. Corta el tocino en cuadros pequeños. Ponlo a fuego medio en una cacerola amplia, donde se va a preparar el guiso (esta debe ser preferentemente antiadherente y con tapa). El tocino deberá dorarse al tiempo que suelta su propia grasa, esta será la única que lleve nuestra receta. Mientras el tocino está listo podemos picar la cebolla en cuadros medianos.
  2. Cuando el tocino haya liberado la grasa, añade la carne y mueve de manera constante durante unos minutos a fin de mezclar ambos ingredientes. Añade la sal, pimienta, salsa inglesa, tomillo y mejorana (estos dos últimos desmenúzalos entre tus dedos).
  3. Mueve constantemente hasta que la carne haya sellado y tomado su color. Añade la piña fresca y la cebolla. Remueve una vez más hasta que tu alambre tome un aspecto uniforme.
  4. Deberá estar en el fuego medio aproximadamente veinte minutos. La carne y la piña soltarán su jugo. Este deberá ir adquiriendo consistencia y reducirse poco a poco. Remueve de cuando en cuando para asegurarte de que los ingredientes no se peguen al fondo del recipiente ni se aglomeren entre ellos.
  5. Después de veinte minutos de cocción prueba la carne. Esta deberá ser suave y jugosa. Rectifica sazón y añade los cubos de queso, mueve con suavidad para que estos se integren también. A más tardar en tres minutos estos deberán gratinarse y tu alambre estará terminado. Sirve con las guarniciones de tu predilección y tortillas (de maíz, harina o mixtas) ¡ME ALEGRA ESTAR DE REGRESO EN COOKPAD!

As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly locate that you have much more natural control over your diet regimen as well as adjust your diet to your individual preferences over time. Whether you wish to serve a recipe that utilizes less or more ingredients or is a little more or less hot, you can make basic adjustments to achieve this goal. Simply put, begin making your recipes promptly. When it comes to basic cooking skills for beginners you don't need to learn them but only if you grasp some easy food preparation methods.

This isn't a full guide to fast and easy lunch recipes yet its great food for thought. With any luck this will obtain your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Steps to Prepare Favorite Alambre con Piña (Los Menehune). Thanks so much for reading. I'm sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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