Chacarero

Chacarero

Hello everybody, it is me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Chacarero. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Chacarero is one of the most popular of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes yummy. They are nice and they look fantastic. Chacarero is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Chacarero, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Chacarero delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Chacarero using 5 ingredients and 16 steps. Here is how you cook that.

Hoy empiezo subiendo recetas de los famosos sándwich chilenos que para todos los que estamos afuera de nuestra patria es una comida muy nostálgica. Por eso intentaré que cada receta que suba sea lo más parecida a la realidad para que las disfruten así como las he disfrutado yo !

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Chacarero:

  1. Pan muy fresco yo usé un tipo de fan francés
  2. Carne para churrasco cortada muy delgada como papel (yo usé punta de pierna o posta o asiento)
  3. Porotos verdes (habichuelas)
  4. Tomates rojos pelados y cortados en rodaja fina
  5. Ají verde picado (chiles verde picante)

Instructions to make to make Chacarero

  1. Limpiamos las habichuelas cortándole las puntas y las cortamos a lo largo.
  2. Ponemos a hervir agua con sal y cocinamos las habichuelas hasta que estén cocidas pero firmes
  3. Cuando estén cocidas las sacamos y las ponemos en agua fría con cubos de hielo para que se mantengan crujiente
  4. Salpimentamos la carne por ambos lados
  5. Por otro lado tomamos los tomates y los metemos por 30 segundos en agua hirviendo y luego en agua fría para evitar que se cocinen, con esto lograrás quitar la piel muy fácil.
  6. Ponemos sal a los tomates y sal y un chorro de aceite de oliva a las habichuelas.
  7. Picamos finamente el ají verde
  8. En una plancha caliente ponemos un chorro de aceite de oliva y ponemos la carne máximo 2 minutos por cada lado, cuidado con esto ya que al ser tan delgada la carne se cocina muy rápido y puede secarse y la queremos bien jugosa
  9. En la misma parrilla ponemos a calentar el pan por ambos lados y yo lo mojo con el jugo de la misma carne
  10. Cuando la carne esté lista armamos el chacarero poniendo primero la carne y luego el tomate
  11. Ponemos encima un poco de habichuelas
  12. Luego el ají
  13. Y por último ponemos la otra parte del pan
  14. Y a disfrutar !!!!
  15. Les dejo fotos del ají chileno, que es un tipo de chile picante pero suave y con bastante sabor yo lo siembro para tener siempre !
  16. Y les dejo la foto del pan francés que utilicé

As your experience and also confidence grows, you will locate that you have more natural control over your diet as well as adjust your diet to your individual preferences over time. Whether you intend to serve a recipe that makes use of less or more ingredients or is a little essentially spicy, you can make easy modifications to attain this objective. In other words, begin making your recipes on schedule. As for fundamental cooking skills for beginners you don't need to discover them however only if you understand some straightforward cooking methods.

This isn't a complete overview to quick as well as easy lunch recipes however its great something to chew on. With any luck this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food How to Make Ultimate Chacarero. Thank you very much for reading. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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