Empanadas de horno con carne picada
Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Empanadas de horno con carne picada. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.
Empanadas de horno con carne picada is one of the most favored of current trending foods on earth. It is easy, it is fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. They're fine and they look fantastic. Empanadas de horno con carne picada is something which I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Empanadas de horno con carne picada, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Empanadas de horno con carne picada delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Empanadas de horno con carne picada is 9 unidades.. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have Empanadas de horno con carne picada using 19 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.
La empanada es, fue y será la gran reina indiscutible y la favorita en Fiestas Patrias en CHILE. El ingrediente que le da todo el sabor a la empanada chilena es el pino.
En Chile, existen muchos lugares donde se puede servir una deliciosa, suave, crujiente y jugosa empanada, tanto con carne picada como con carne molida, cocidas en horno tradicional o en horno de barro que le otorgan un sabor especial y característico.
Mis empanadas favoritas son las que elaboro yo, de horno con carne picada, la cebolla que no repita y un ingrediente mapuche, y es el deleite de quienes la han probado y son las que más me encargan especialmente para Fiestas Patrias.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Empanadas de horno con carne picada:
- INGREDIENTES (Empanadas)
- 9 tapas masa para empanadas
- 9 aceitunas grandes
- 2 huevos cocidos partidos en rodajas
- un puñado de pasas a gusto
- 1 huevo para la dora y la clara para sellar los bordes
- pino con carne picada
- INGREDIENTES (pino)
- 500 gr carne vacuno picada en trozos pequeños
- 3 cebollas grandes picadas en trozos pequeños
- aceite y sal
- pimienta o merquen a gusto; 1 cucharadita de comino, 1 cucharadita de orégano, 1 cucharadita de ají color o paprika
- INGREDIENTES (masa)
- 3 tazas harina cernida s/ polvos de hornear
- 1 cucharadita rasa de sal
- 40 cc de agua caliente
- 1/2 vaso vino blanco
- 120 gr de manteca derretida y caliente
- La receta e ingredientes para el pino y la masa la puedes ver en el siguiente enlace: https://normitagana.blogspot.com/2016/09/pino-y-masa-para-empanadas-de-horno-con.html
Steps to make to make Empanadas de horno con carne picada
- Cortamos nueve círculos con ayuda de un plato mediano. Los dejamos sobre la mesa enharinada. En el centro de cada masa ponemos 1 o 2 cucharadas de pino, un trozo de huevo, 1 aceituna y un par de pasas. Con la ayuda de un pincel mojamos alrededor de la masa con la clara que reservamos o con agua.
- Cerramos la empanada con los extremos hacia adentro. Con un pincel pintamos la superficie de las empanadas con la yema de huevo.Llevamos a horno precalentado a 200°C por 25 minutos aproximadamente.
- También podemos hacer empanaditas de pino de cóctel como las de la primera imágen, que son muy sabrosas y apetecidas a la hora de preparar un cóctel o algún evento importante como cumpleaños, celebraciones, etc, pero por su tamaño solo llevan el pino de carne picada que es lo que le da el sabor a la empanada.
- Espero les guste esta sabrosa receta, comenten y/o compartan. https://normitagana.blogspot.com/2017/09/empanadas-de-horno-con-carne-picada.html
As your experience and self-confidence expands, you will discover that you have a lot more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet to your personal preferences in time. Whether you intend to offer a dish that utilizes less or even more components or is a bit more or less zesty, you can make easy changes to attain this goal. To put it simply, begin making your dishes on time. When it comes to basic food preparation skills for novices you do not need to discover them yet just if you understand some basic cooking methods.
This isn't a total overview to quick and simple lunch dishes but its excellent food for thought. With any luck this will certainly get your creative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that is going to wrap it up for this special food Recipe of Award-winning Empanadas de horno con carne picada. Thank you very much for your time. I'm confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment