Mini flautas mexicanas rellenas de carne molida!

Mini flautas mexicanas rellenas de carne molida!

Hey everyone, it is me, Dave, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a distinctive dish, Mini flautas mexicanas rellenas de carne molida!. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Mini flautas mexicanas rellenas de carne molida! is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is easy, it's quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. Mini flautas mexicanas rellenas de carne molida! is something that I've loved my entire life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Mini flautas mexicanas rellenas de carne molida!, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Mini flautas mexicanas rellenas de carne molida! delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Mini flautas mexicanas rellenas de carne molida! is 15 miniflautas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Mini flautas mexicanas rellenas de carne molida! estimated approx 45 minutos.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook Mini flautas mexicanas rellenas de carne molida! using 17 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.

Esta receta debería llamarse "Cocina con Mary por whatsapp" jajaja Se preguntaran porqué? Les cuento: Quería hacer flautas mero, mero mexicanas! Tengo una amiga, entre otras muy queridas de esta hermosa Comunidad llamada Cookpad, mexicana, María Colmenares, bueno hoy este maravilloso plato surgió por teléfono, me lo gocé, me reí, no me quemé de milagro, cada paso que daba le tomaba fotografía y se lo enviaba a mi maestra jajaja, estupenda maestra, excelente alumna, jaja...y me animaba a que siguiera! Mary, a ti, estupenda en todos los sentidos, mis respetos, mis agradecimientos por estar ahí pegada a la última tecnología para colaborar desde tu cocina conmigo, estabas ocupada y aún así estuviste atenta a todas mis preguntas. Aquí te muestro tu excelente obra! Dios te bendiga siempre. Eso es Cookpad! Les cuento como lo hicimos!

Ingredients and spices that need to be Take to make Mini flautas mexicanas rellenas de carne molida!:

  1. 200 grs. carne molida
  2. 1/2 cebolla morada
  3. 3 dientes ajo
  4. sal
  5. orégano
  6. pimienta roja triturada picante
  7. romero en polvo
  8. ----- Para la salsa roja:
  9. 2 tomates
  10. 1 cebolla
  11. al gusto Sal
  12. al gusto Albahaca en polvo
  13. Crema agria comercial
  14. Cilantro en polvo
  15. al gusto Queso parmesano
  16. Mini tortillas de harina de trigo(comerciales), se puedes hacer
  17. Aceite para freír

Steps to make to make Mini flautas mexicanas rellenas de carne molida!

  1. En una cucharada de aceite de oliva sellar la carne con la cebolla cortada en cuadritos, el ajo cortado en láminas, las especias y la sal. Rectificar sabores, apagar y reservar.
  2. En la mesa de trabajo disponer las tortillas y la carne preparada y comenzar a armar las miniflautas. Colocar en cada tortillita una porción de carne preparada y enrollar bien apretado.
  3. Deben quedar así. Igual procedimiento con todas hasta terminar.
  4. En un sartén amplio, agregar aceite sin cubrir las mini flautas y calentar a media temperatura, añadir una a una con el doblez hacia abajo para que no se abran mientras se fríen.
  5. Cuando estén doradas dar la vuelta y dorar por el otro lado.
  6. Sacar y colocar en papel absorbente para retirar excesos de aceite.
  7. Bien escurridas, reservar al tiempo que iba friendo, hervía los dos tomates y la cebolla con poquita agua, ya cocidos procesé en la licuadora y agregué sal y albahaca al gusto para la salsa roja. Reservé.
  8. Emplatar: coloqué las miniflautas, la salsa roja, pueden usar las salsas de su preferencia, la salsa agria o sour cream, el queso parmesano y el polvo de cilantro salpicado!
  9. Mary, todo el mérito para ti, gracias por meterte en este cuento maravilloso de cocinar y compartir lo que sabes! Un abrazo!
  10. A ustedes Cookpad y a todos los que me siguen, gracias, esto es para ustedes que lo disfruten, a que sí!

As your experience and confidence grows, you will certainly locate that you have extra natural control over your diet plan as well as adjust your diet plan to your personal tastes with time. Whether you intend to serve a dish that makes use of less or more components or is a bit more or less zesty, you can make straightforward changes to achieve this objective. Simply put, start making your dishes promptly. When it comes to fundamental cooking abilities for beginners you don't require to discover them yet only if you grasp some basic cooking methods.

This isn't a full overview to quick and simple lunch dishes yet its good something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your imaginative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family without doing a lot of square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Easiest Way to Make Super Quick Homemade Mini flautas mexicanas rellenas de carne molida!. Thanks so much for your time. I'm confident you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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